Pääsääntöisesti salassa pidettävää

Tänne vaikkapa talouden etiikkaa, tulevaisuutta tai politiikkaa yms koskevat keskustelut
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 460
Liittynyt: 14.02.2014 01:33
Paikkakunta: Hämeenlinna
ViestiLähetetty: 19.03.2015 02:11
Tämä teksti on kirjoittettu 12.3.2015 Blogimetsään, josta se poistettiin Ylläpidon toimesta potentiaalista vihapuhetta sisältävänä.

Tilasin netti-Hesarin pari päivää sitten, kun ajattelin, että täytyyhän minun nyt vähän edes talousuutisia seurata, etten opiskelijoilta kuule, että euro loppui eilen. Kannelmäen seurakunnan muinaisen kirkkoherran saarnasta kuulin muuten, että Suomi oli liittynyt euroon, tai jotain sen suuntaista suurta asiaa. Voikohan minun muistini edes pitää paikkaansa.

Joka tapauksessa siis silmäilin Hesaria vähän "puolipakosta" ja velvollisuudentunteesta. Ja ajattelin Halla-ahon alla esittämän kysymyksen lukiessani Helsingin Sanomien uutisointia Tapanilan raiskaustapauksesta. Luin Hesarin kommentteja, eikä sattunut silmiin, että kukaaan edes huomaisi koko asiaa.

Näin Halla-aho blogissaan 11.3. http://www.halla-aho.com/scripta/henkilot.html
"Rikoskomisario Jyri Hiltunen Helsingin poliisilaitokselta kertoo uutisessa seuraavaa http://www.hs.fi/kaupunki/a1305936194563?ref=hs-art-artikkeli:
"Tällaisia tapauksia (joukkoraiskauksia), joissa on mukana useita henkilöitä, kuitenkin tapahtuu. Pääsääntöisesti nämä ovat salassapidettäviä, eli niistä ei pahemmin tiedoteta."

Sanotaanko tuossa todella, että usean henkilön tekemät raiskaukset, toisin kuin muut päällekarkaukset, ovat "salassapidettäviä", ja että niistä "ei pahemmin tiedoteta"? Miksi? Siksikö, että usean henkilön tekemissä raiskauksissa pääsääntöisesti, ilmeisesti jokseenkin aina, tekijät edustavat "erityisen haavoittuvassa asemassa" olevia ryhmiä?
...
Epävirallisia reittejä pitkin kuulin, että Tapanilan raiskauksesta epäillyt henkilöt ovat somaleja. Tähän toki saadaan riidaton varmistus sitten, kun asia etenee oikeuteen ja asiakirjat tulevat julkisiksi. Tieto ei erityisesti hämmästytä minua. Tammikuussa uutisoitiin Ruotsin-laivalla tehdystä joukkoraiskauksesta. http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/is-kuutta-epaillaan-torkeasta-raiskauksesta-ruotsinlaivalla/4746140. Tuolloin tekijät olivat Ruotsissa asuvia somaleja. Samoin somalit ovat näytelleet pääroolia sivullisiin kohdistuneissa ryöstöissä ja pahoinpitelyissä, jotka saivat runsaasti julkisuutta pääkaupunkiseudulla viime syksyn aikana, mutta jotka ovat jatkuneet sen jälkeenkin. http://www.hs.fi/kaupunki/a1305926608896

Tietysti voidaan ajatella, että tekijät olisivat voineet olla muitakin kuin somaleja, ja että somalit eivät liity mitenkään somaleihin. Hiukan samaan tapaan kuin islam ei liity mitenkään islamiin.

Mieleen palaa muutaman vuoden takainen sattumus Malminkartanosta. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041815464058_uu.shtmlTuolloin kaksi 15-16-vuotiasta poikaa raiskasi metsässä 15-vuotiaan tytön. Jostakin syystä uutisoinnissa toistettiin sitä, että tyttö oli palaamassa konfirmaatioharjoituksesta. Uutisoinnissa ei kuitenkaan mainittu sitä, että raiskaajat olivat somaleja, jotka olivat palaamassa koraanikoulusta. Nämä seikat kävivät ilmi oikeudenkäyntipapereista."

-------------
Pahinta tässä kaikessa on näin helsinkiläisen naisen näkökulmasta, että tietää, että asioista ei tiedoteta. Suomalaisilla naisilla ei ole mitään arvoa. Ja kaikenlaista uhkakuvaa melkein pakosti kehittää kun tietää, että mitä tapahtuukin siitä vaietaan aina, jos tekijä olisi muslimi, somali tai muuten vihervasemmiston suojeltavien listalla. Ja suomalaiset miehet mustamaalataan siinä samalla. Jollei kävisi lopulta tietoa hakemassa Halla-aholta, voisi kuvitella, että kannattaa Hesassa vaihtaa toiselle puolelle katua aina kun pari miestä lähestyy.

Kuulemma sosiaalisilla muuttujilla korjattunakin tietyt kansallisuudet syyllistyvät tällaisiin rikoksiin kymmenen kertaa useammin kuin suomalaiset. Mitä lie mahtavat ollakaan suhdeluvut jos tuota "voi kun voimme huonosti" -korjausta ei tehdä.

Nämä kulttuurit eivät ole vaarattomia naisille. Mutta naisilla kait ei ole tuon taivaallista väliä. On vain "journalistiset ohjeet" tai HS:n linja.

Onneksi on edes perussuomalaiset, jotka seuraavat noita vaiettuja tapauksia oikeusasteisiin asti ja lukevat näköjään sitten oikeuden päätöksistä jotain mitä media kieltäytyy kertomaan suojellakseen .... ketä?

Ja näinkö rasismia torjutaan? Ettei kävisi päinvastoin.
Tutkin sittemmin tilastoja asiasta. Siihen blogiin tästä: http://visioita.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=20&t=197
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 460
Liittynyt: 14.02.2014 01:33
Paikkakunta: Hämeenlinna
ViestiLähetetty: 12.04.2015 15:51
Piti lukea uudelleen näin kuukautta myöhemmin tuo blogini. Tämä siis oli vihapuhetta, joka piti sanaa sanomatta vain poistaa Blogimetsästä. Nyt siellä sitten saa kaikessa rauhassa selvittää kuinka "naiset vaietkoon" ja se ei ole vihapuhetta, ja se sopii kristilliselle foorumille.

Itkettää vaan jo toista päivää. Kuinka tämä maailma voi olla tällainen?
Miten oikein tuossa blogissa sanoinkaan. Naisella ei todellakaan ole mitään arvoa.

Äskettäin luin, että viljelijä sai 11 400 euron sakot sen tähden että sian 3 metrinen ruokintakaukalo oli sisäpuolelta jostain kohtaa 4 milliä liian lyhyt, siis 2 metriä 96 millimetriä. 11 400 euroa voi olla jollekin viljelijälle aivan hyvin se elanto. Jos "kristityn" naisen raiskaa lähijunassa uskonnollisena viharikoksena (jollaista ei tietenkään ole, koska koko islamia ei ole, on vain raiskaus), siitä joutuu maksamaan naiselle korkeintaan muutaman tuhannen euron korvauksen. Tämä on suomalainen oikeuslaitos.

Kristillinenkin jihadismi saa vapaasti levittää naisvihaansa. Sille ei ole mitään rajaa Blogimetsässäkään. Eihän siinä mitään, jos on sananvapaus, mutta että se sananvapaus on kristityllä jihadistilla, mutta "kristittyä" naista ei saa "muslimien" joukkoraiskauksilta puolustaa. Siitä heti banniä.

Sen verran tulee vastenmielinen olo, että en pysty enää Blogimetsään kirjoittamaan. Selvästikään minun sanomiset ovat bannien arvoiset, heti jos jotain naisten puolustamiseksi sanon. Toinen osapuoli saa sen sijaan esittää mitä tahansa. Siitä ei tietysti joudu oikeusasteisiin, kun naisen arvo on kymmenesosa sian ruokakaukalon 4 milliin nähden.

Kertokoon joku että missä kohtaa tässä blogissa on se syy tämä bannata?

Paluu yhteiskunnalllista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron