Feministit, Jeesus ja Suomen Tuho

Tänne vaikkapa talouden etiikkaa, tulevaisuutta tai politiikkaa yms koskevat keskustelut
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 460
Liittynyt: 14.02.2014 01:33
Paikkakunta: Hämeenlinna
ViestiLähetetty: 19.03.2015 02:59
Tämä on kirjoitettu 16.3.2015 alunperin Blogimetsään.

Ikävä kyllä nyt on päässyt käymään niin, että suomalaisesta feminismistä on tullut minulle ruma sana.
Mitäs nyt....en tiedä.

Se on ns. kolmannen aallon feminismiä, jossa samaistutaan maailman naisiin, eli somalinaisiin, afgaaninaisiin, irakilaisiin naisiiin, turkkilaisiin naisiin, iranilaisiin naisiin - niihin joiden pojat raiskaavat valkoisia naisia. Näitä pitää ymmärtää. Nämä kun ovat tasa-arvoisia. Se on vain yksilöiden ongelma, kun niillä on huonot lähtökohdat. Ei missään tapauksessa ole kyse kulttuurissa, eikä uskonnosta. Ihmistä ei auta vankilatuomiot. Niitä kun syrjitään. Se on rasismia, jos näistä rikollisista kertoo ihonvärin saatika kansalaisuuden, saatika linkkaa jonkun linkin heistä. Eliitti vaikenee, ja jos joku ei vaikene sitä syytetään rasismista, persuideologiasta tai vihapuheesta. Suomalaisten naisten ei pitäisi olla mitenkään etuoikeutettuja. Kun kerran somalinaisiakin raiskataan, niin pitää suomalaisiakin naisia raiskattavan - Suomessa.

Raiskaaminen on väärin tietenkin, mutta ei rikollisia pidä karkottaa eikä osoittaa sormella kun siinä leimautuisivat kaikki maahanmuuttajat, ja niillä on niin vaikeaa. Voi kuulemma tukea raiskaustukikeskusta, jos uhreista välittää. Ehkä ne oikeasti ovat sitä mieltä, että kyse on vain lopulta hiukan erilaisesta seksuaalisuuden harjoittamisesta, vähän niinkuin 50 Shades of Gray. Mikäs iso juttu se nyt sitten on tuommoinen joukkoraiskailu. Tekevälle sattuu.

Mun uskovainen feministiystäväni joskus viime vuonna kertoi FB-sivullaan, että hänen 10-v poikansa oli lyöty maahan ja ryöstetty Malmilla kun poika oli palaamassa koulusta. Kun kysyin, että oliko ne niitä sekajengejä, joista uutisissa oli vähän aikaa aiemmin ollut puhetta, vastaukseksi tuli häneltä ja kavereiltaan hyvin vikkelään, että moista ei saanut kysyäkään. Kysymystä paheksuttiin, kun kuulemma suomalaisetkin osaa rötöstellä. Minulle ei siis kerrottu totuutta.

Vihervasemmisto-jeesustelevat uskovaisfeministit ovat todella yhtenäinen puolue Helsingissä. Siihen kuuluu joukko miehiäkin. Ruminta on, että koko homma kytketään Jeesukseen ja laitetaan papin paidat päälle vielä varmemmaksi vakuudeksi, että ollaan oikealla asialla.

Tähän kuvioon liittyy se pahamaineinen patriarkaatti. Suomalaiset miehet todella ovat syyllisiä kaikkeen pahaan - ihan niin kuin minua on Blogimetsässäkin opastettu menneisyydessä. Hidas on minulla sytytys. Ei juku pätkä miten vaikeaa ja ahdistavaa tätä on katsoa.

Suomella ei ole mitään väliä. Suomi annetaan näille kulttuureille vapaaehtoisesti verovaroin raiskattavaksi ja ryöstettäväksi. Se ryöstöoperaatio on yhteisöllinen ja uskonnollinenkin.

Toinen tähän liittyvä asia näillä ihmisillä on ns. paperittomien terveydenhoito. Lakialoite piti sisällään kaiken terveydenhoidon. Kun Rajamäki sdp:stä torppasi sen , "feministit" miettivät uuden puolueen perustamista, kun se on niin karmeaa kuin tuollainen rasisti on punaisten joukossa. Media puhui ikäänkuin kyse olisi ollut vain raskaana olevista naisista ja pienistä lapsista. Taaskin pimitettiin todellisuus.
Nämä ihmiset eivät ainakaan ole taloustieteen perusteita opiskelleet, kuten ei ilmeisesti eduskuntakaan. Ihmisarvoon ja ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus olla kuolematta, eikö niin? Jos sana kiirii suomalaisesta ilmaisesta erikoissairaanhoidosta paperittomille, niin aivan varmasti niitä kuolemankielissä olevia alkaa ilmestyä ilman mitään papereita. Ainahan niistä papereista eroon pääsee. Tätä mahdollisuutta ei huomioida laisinkaan, missään.

Mutta mitäpä siitä, eihän suomalaisella nyt mitään erioikeuksia pitäisi olla. Jeesus varmaankin olisi sitä mieltä että jos kerran mustamies kuolee syöpään, niin kuolkoon suomalainenkin. Se on sellaista sairaiden globaalia solidaarisuutta. Tulkaa Suomeen, me haluamme kuolla yhdessä teidän kanssanne. Yhdessä haluamme teidän naistenne kanssa tulla raiskatuiksi, niin Jeesuskin olisi tehnyt.

Jeesustelijat haluavat joukolla tuhota Suomen. Niin haluavat jihadistitkin. Uskonnot ovat pahasta, pyhät kirjat ja profeetat ovat kaiken pahan alkujuuri. Paavali ei tiennyt mitään.

Vaalit on tulossa. Katsoin Pressiklubin, jossa Johanna Korhonen ryöpytti Soinia todella rumalla tavalla. Tässä se nyt on, se suvaitsevaisto. Päädyin tuon katsomaan kun luin persukandidaatin Arto Luukkasen blogia Uudessa Suomessa, joka oli Johanna Korhoselle osoitettu ja mietin mikä mies tuo Venäjä-asiantuntija oikein on. Ihan asiaa puhui Korhosen tyylistä. Tuo pressiklubi on todella kuvaavaa.

Äänestäisikö persuja vai Kepua.. mitään feministejä en ainakaan äänestä enkä vihervasemmistoa, enkä kokoomusta - ainakaan nuorisoa. Suomen asioita tässä pitäisi jonkun hoitaa, eikä jotain afgaanien asioita saatika uhrata suomalaisia uskonnollis-ideologissa oikeaoppisuudessaan. Sipilä puhuu fiksun kuuloisesti. Joku uskova lestadiolainen sekin tietysti, mutta parempi sekin kuin nämä Suomen tuhoajat. Tuo Luukkanenkin kuulostaa aika järkevältä. Tunteeko joku? Hallitukseen soisin kepun mukaan mieluummin persuja kuin näitä Brysseliin pakenevia isänmaan pettureita.

Helsingin feministi-teologi-jeesustelevan eliitin agendalla on vaieta systemaattisesti mustaihoisten rikoksista, oli ne mitä hyvänsä. Helsingin Sanomat ja koko tuo pääkaupunkiseudun eliitti on tietenkin hengessä mukana, vain ilman Jeesusta. Täytyyhän ihmisellä nyt jotain moraalista selkärankaa ja arvoja olla.
FB:ssa joku vaaliehdokas ilmeisesti jakoi alla olevaa tekstiä. Vastaapa hyvin sitä, mitä malmilaisilta tutuiltanikin olen kuullut, vaikka heidän sanoitus onkin tuota feministisesti orientoitunutta piilottelevaa ja vaikenevaa. Edes oman lapsen pahoinpitely ei vaikuta. Vakaumus on syvä. Alistuminen on hyve.

Anonyymin isän kirjoitus:
"Vituttaa kun nämä ketjut poistuu. Olen kirjoittanut samat asiat jo moneen ketjuun mutta hups ne ovat hävinneet. Asun itse Tapanilan lähellä. Olen seurannut mamujengien toimintaa jo pitkään, käyn töissä Malmilla ja näen maahanmuutto-jengejä ihan joka päivä liikkuessani noilla kulmilla. Tapanilassa ei juurikaan ole mamu-ongelmaa, nämä nuoret eivät ole sieltä. Pohjois-Helsingin arabi-afrikkalaismamut koostuvat Tapulikaupungin, Malmin, Puistolan ja Pukinmäen mamuista, ryhmä ei ole mitenkään järjestäytynyt mutta jotain yhteistyötä he tekevät, ja esim. heillä on vihanpitoa Itä-Hgin mamujen kanssa. Muutama vuosi sittenhän oli iso joukkotappelu (mamut tappeli keskenään) Pukinmäen koulun pihalla.
Nämä Tapulin-Malmin mamujengit ovat jo aikoja sitten ottaneet tavaksi kulkea I- ja N-junilla päärautatieaseman ja Tikkurilan väliä ja jäädä milloin missäkin asemalla pois ja rötöstellä. Mitä on tapahtunut tän vuoden aikana: Mamuporukka ryösti pe-aamuna klo 10 (!!) nuoren pojan Oulunkylän asemalla. Sunnuntai-aamuna samat jätkät tekivät samanlaisen ryöstön Puistolan asemalla ja sitten vielä Malmin aseman lähettyvillä. Tapanilan asemalla puolestaan tuli nyt joukkoraiskaus. Ihmettelen, miksei poliisi enempää kiinnitä tähän Keravan-radan asemilla tapahtuviin jatkuviin rikoksiin.

Nämä tän alueen mamujengit koostuvat lähinnä semmoisista 16-20-vuotiaista nuorista miehistä, jotka norkoilevat päivät pitkät junissa ja asemilla sekä Malmin ostarilla, uudella ja vanhalla puolella. Olen sen verran pitkään niillä nurkilla asunut ja seurannut, että tunnen sitä porukkaa jo naamalta. Lapseni on 16-vuotias ja hänen FB-profiilin kaverien kavereitten myötä olen löytänyt tätä sakkia myös Facesta, ja he leveilevät rikoksillaan, puhuvat avoimesti huumeista, pelottelevat toisia yms. Lapseni ja hänen ystävänsä ovat lukuisia kertoja kertoneet ihan uskomattomia juttuja, miten nämä mamujengit ryöstävät jopa kymmenvuotiaita, lintsaavat koulusta ja koulussa sitten saattavat tehdä törkeitä jäyniä esim. varastavat reppuja tai urheilutavaroita, rikkovat pyöriä kesken koulupäivän välkällä, kerran tämmöinen porukka spreijasi spraymaalilla toisten poikien vaatteisiin!!! En tiedä mitä tästä oli heille seurannut, ei välttämättä mitään koska normaalit nuoret pelkäävät näitä mamujengejä, jotka uhkailevat ja nuoret ennemmin vaikka valehtelevat vanhemmilleen hukanneen kännykkänsä kuin kertovat että sen varasti se ja se tyyppi, koska siitä seuraa nuorelle itselleen sit hankaluuksia.

Tämmöinen on ollut tilanne Helsingissä jo useamman vuoden! Kun nämä uutiset mamujen tekemistä järjettömistä katuväkivalta-tempuista tulivat julki niin useat meidän alueen aikuisista ja nuorista sanoivat, että tätä oli odotettu, ajan kysymys vain milloin tilanne eskaloituu tä

Aina kuvitellaan, että Itä-Helsingissä olisi jotenkin iso mamuongelma ja ehkä siellä onkin mutta tämä Pohjois-Helsingin jengi on kyllä nyt aktivoitunut ja tekee ryöstöjä varmaan joka päivä, koska suurin osa ei mene poliisin tietoon. Eikä aina edes vanhempien tietoon. Lähes poikkeuksetta uhrit ovat lapsia, nuoria tai sitten nuoria aikuisia, joskus vanhuksia. Porukalla käydään heikomman päälle. Voi vittu kun pääsisi vetämään turpiin tätä laumaa! Enkä väitä, että jokainen tämän alueen mamuista kuuluisi näihin jengeihin mutta loppujen lopuksi tän alueen kaikki nuoriso-mamut tuntee toisensa ja vaikka joku ei syyllistyisikään rikoksiin niin on kyllä niistä tietoinen eikä vuoda poliisille mitään vaan pitää omiensa puolta."


Allekirjoitin tämän. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970. Kannattaa lukea siinä oleva ministeri Holmlundin kannanotto monta vuotta sitten. Kertonee lainsäädännöstä tänäänkin. Eli suomeksi sanottuna kansalaisuutta ei anneta törkeisiin rikoksiin syyllistyneille, mutta oleskelulupaan eivät mitkään rötökset vaikuta. Tätä Holmlund halusi tarkastella uusiksi aikoinaan.

Paluu yhteiskunnalllista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron