kauhea kierre...

Tänne kirjoitat uusien keskustelujen avaukset.Se voi olla lyhytkin, vaikka "pääseekö koira taivaaseen". Se voi olla myös syvempi pohdiskelu kun haluat kokeilla miten ajatuksesi kantaa.
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 460
Liittynyt: 14.02.2014 01:33
Paikkakunta: Hämeenlinna
ViestiLähetetty: 17.11.2014 16:42
Ei voi mitään. Ottaa ihan hirveästi hermoon nuo Helsingin naispapit ja jotkut miespapitkin, jotka on mun FB-kavereita, kun oli se tasa-arvo-aate näet joskus muinoin, joka yhdisti. Homotkin ottaa aivoon vielä enemmän. Niiden jutut on pelkkää sitä... en keksi sopivaa sanaa. En tarkoita Seppoa Blogimetsässä, vaan noita FB:ssa olevia. Tai olleita, hermoistuin niin että poistin ne ystävistäni. Hirveän alhaista poistaa ihmisiä ystävistään muuten.

Kovin monet bannasivat aikoinaan minut bittiavaruudestaan kun eivät kestäneet jatkuvaa "aatteen paloa". Ajattelin, että ovatpa kapeakatseisia ja suvaitsemattomia.

Tai oikeastaan kyllä kaikkein eniten ottaa päähän nuo naispapit, jotka on niin niin niin hurskaita haukkuessaan sokeripalat päällä Jumalan nimissä persuja hulluiksi ja vaikka miksi, ja nostaessaan haloon jos joku kauhistelee musliminaisten peitettyjä olemuksia. Tuo papillinen auktoriteetti on niille vielä tärkeä juttu. Ja sitten koko FB-avaruus ylistää niitä, paitsi minä. Mun pitää varmaan poistaa nekin ystävistäni, ennen kuin joudun suurempiin ongelmiin.

Voi vitsit. Hirvittää miten hyvin alan ymmärtää konservatiiveja. Eikä tätä "tuhon kierrettä" nyt taida enää saada kytkettyä pois.

Suoritin muuten tänään toivottavasti menestyksellisesti taksinkuljettajan tutkinnon, sen yleisen. 22 ruksia pitäs olla 30:stä oikein. Oli muuten tosi mielenkiintoiset 4 päivää. Opittiin, miten tulla toimeen hankalien ihmisten kanssa. Kiistelemään ei pidä alkaa, tietenkään. Kun on aina ystävällinen, niin ei tule ongelmia ja tulot maksimoituvat.

Ja luottamuksellisuus on ehdoton. Henköllisyyksiä ei saa paljastaa kiertäen eikä mitenkään.

Homoparit muuten ovat kuulemma kaikkein kaameinta kuunneltavaa kun niillä on takapenkillä menossa perheriita, tai siis homot ja lesbot, ei ole kuulemma sukupuolieroa. Heteroparien riidatkin on kaameita, mutta jäävät toiseksi. Riitelevän parin tapauksessa, ne molemmat pitää laittaa takapenkille, muuten tulee kolmiodraama.

Sitten opittiin myös miten tunnistaa, että mikä on ojassa makaavan tajuttomuuden syy. Jos sille huutaa pientareelta, että "mitäs siellä makaat?" ja sieltä tulee kirosanojen kanssa vastaus: "mitä xxxx se sulle kuuluu", niin se on tavallinen humalainen. Ja nuorelle naiselle jos sanoo jotain ulkonäöstä selviää myös tajuttomuuden syvyys.

Opittiiin hyvin konkreettisesti kuinka toimia dementikon, Töölön mummon tai humalaisen tai riitelevän avioparin kanssa, tai kuinka toimitaan hautuumaalla, jonne se Töölön mummo vietiin.

Kaiken kaikkiaan hyvin hyödyllinen kurssi - ainakin teoriassa. Pitäisi olla kaikkille pappiskandidaateilla pakollinen.

Aika ihme se tietysti olisi, jos joku mulle autonsa antaisi ajattevaksi...uskoni siihen, että voisin koskaan saada ns. oikeita töitä on aika olematon. Vähän tämä pelottaakin. Vielä pitäisi sitten opetella kadut, ja paikalliset laitteet ... jossain..... ennen kuin töihin voisi teoriassakaan päästä. Kun niitä asiakkaita tapaa varmaan vain yhden kerran, niin mä luulen, että on helpompi olla kehittelemättä ainakaan suurta riitaa.

Voisin mä sitten ottaa homon tai naispapin kyytiin. En mä niitä syrjisi, jos maksavat matkansa. En mä haluaisikaan niitä syrjiä, jos vaikka mulle olisi annettu lupakin syrjiä, mitä tietenkään ei ole.

Eipä tässä muuta..

Viestit: 588
Liittynyt: 16.02.2014 14:12
ViestiLähetetty: 17.11.2014 18:57
Poistettu

Paluu keskustelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa