Vinkkejä

Tänne kaikkinainen juttelu ja henkilöiden välinen keskustelu. Jos syntyy jotain vakavasti otettavaa, nosta se keskustelujen alueelle.
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 243
Liittynyt: 14.02.2014 00:02
ViestiLähetetty: 11.04.2014 12:23
Vinkkejä
Tuolla "Kevään merkkejä"-ketjussa Tien kulkija vihjaisi että Somerolla on mielenkiintoiset kinkerit. En päässyt sinne, mutta kiitos huomaavaisesta ajatuksesta.

B-metsän puolella Kauko kertoi merkittävästä tilaisuudesta Turussa, jossa oppi palon juualaiuusen ajattelusta. Siitä olisin mielelläni saanut vinkin etukäteen. Kiitos Kauko hyvästä referaatista.

Useimmilla meistä on mahdollisuus liikkua yli 100 km säteellä jos kohde on sen arvoinen. Monasti tieto jostakin hyvästä tapahtumasta on kuitenkin paikallisen tiedotuksen varassa.

Aloitteeni on että täällä vihjaisimme toisillemme kun löydämme jotain kiinnostavaa olevan tulossa.

Vinkit voivat olla myös linkkejä mielenkiintoisille sivuille tai kirjallisuusvihjeitä. Annen kanssa olemme lähetelleet toisllemme vinkkejä talouselämän trendeistä.
- - -
Luterilaisuus tähdentää vapaata tahtoa
ja sen nöyrää katumista
Markku Viitasalo
Avatar
Viestit: 116
Liittynyt: 16.02.2014 23:58
ViestiLähetetty: 11.04.2014 13:45
Viime lauantaisesta tilaisuudesta sain tiedon edellisenä iltana klo 22 maissa. Tieto tästä oli seurakunnallisten tilaisuuksien joukossa, mutta ei mitenkään alleviivattuna. Erillistä ilmoitusta en mistään löytänyt. Ilmeisesti haluavat toimia matalalla profiililla. Eikä minulle oikein muodostunut käsitystä järjestävästä tahosta. Myöhästyin alusta puoli tuntia, mutta istuin loppuun saakka. Semmoista juttua kuulin, että Turun baptistikirkossa olisi jatkoa joskus myöhemmin.

Viime elokuussa uutisoitiin Kaarinan Ravattulasta löytyneestä 1100-luvulla toimineesta kyläkirkosta. Sen tiimoilta on järjestetty viime kuukausina pari yleisötilaisuutta: Liedon Vanhalinnassa sekä nyt tällä viikolla Piikkiön seurakuntasalilla. Arkeologi Juha Ruohonen esiintyi kummassakin tilaisuudessa. Jälkimmäisessä myös professori Kirsi Salonen, joka on penkonut Vatikaanin keskiaikaista arkistoa.
Avatar
Ylläpitäjä
Viestit: 243
Liittynyt: 14.02.2014 00:02
ViestiLähetetty: 11.04.2014 14:11
Viime vuonna oli Kaarinan seurakuntatalossa yleisöluento astrobologiasta, siis elämän synnystä ja mahdollisuudesta kaikkeudessa. Oli valtavan huvä sarja alustuksia. Kuulin siitäkin silloin sattumalta.
Juuri tällaista vinkkipalvelua toivon etä voimme tarjota toisillemme.

Nuo kesksiaikavinkit panen korvan taakse. Keskiaika ei minulle nykyisin ole ovin palava aihe mutta saatanhan syttyä.
- - -
Luterilaisuus tähdentää vapaata tahtoa
ja sen nöyrää katumista
Markku Viitasalo

Paluu kahvihuone

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron